BLOG: POKER MASIH PERMAINAN SOSIAL
Toto

BLOG: POKER MASIH PERMAINAN SOSIAL

Dengan kumpulan Data SGP hadiah yang besar direalisasikan dalam Jelajah Poker Dunia dan acara utama yang lain, mudah untuk dilupakan bahawa poker pada terasnya adalah permainan sosial yang terdiri daripada bukan sahaja profesional tetapi juga dan lebih penting lagi pemain amatur yang bermain permainan sebagai hobi dan untuk seronok.

 

Pemain rekreasi harus dihargai kerana mereka mengekalkan ekosistem poker dalam keseimbangan. Tiada Toto SGP tempat yang lebih jelas daripada ini dalam kejohanan pembelian kecil, permainan tunai dan program satelit. Walaupun matlamatnya adalah sama, untuk memenangi gelaran dan wang yang berpotensi mengubah hidup, poker bukanlah sumber pendapatan utama mereka.

 

Pandemik telah mengerikan dalam banyak cara untuk banyak orang dan lebih besar daripada poker itu sendiri tetapi kejohanan poker langsung dan permainan tunai pada dasarnya tidak wujud sehingga baru-baru ini. Ia telah mencipta peluang yang menakjubkan untuk kebangkitan semula dalam permainan dalam talian di seluruh dunia di mana permainan yang dibenarkan dan peribadi muncul di seluruh dunia. Aspek sosial poker mencerminkan peraturan pandemik dan jika anda tidak mempunyai permainan Dizum, kehilangan perbualan meja adalah tidak sama. Sudah tentu, anda boleh bermain poker dalam seluar dalam anda tetapi anda tidak boleh bercakap dengan lawan anda atau mengambil beberapa bacaan langsung yang merupakan sebahagian besar permainan.

 

Saya sangat bernasib baik kerana mempunyai ClubWPT sebagai cara untuk berhubung dengan orang Data SDY lain semasa pesanan lama tinggal di rumah yang telah kami terima. Saya sendiri, Vince Van Patten, Tony Dunst dan Lynn Gilmartin telah melakukan penstriman Twitch sekali seminggu dan telah mencipta rangkaian sosial yang kami panggil sebagai “Pasukan Strim”.

Pasukan aliran ialah sekumpulan orang yang sangat baik yang telah membentuk komuniti poker malah telah mencipta kumpulan perselisihan untuk terus berhubung dan menjejaki kejayaan satu sama lain di ClubWPT. Kami ketawa dan menusuk dengan cara yang baik tetapi juga menyokong antara satu sama lain dan jika orang luar troll atau spam salah seorang daripada kami secara berniat jahat kumpulan itu bertindak dan menghentikannya serta-merta. Saya tidak sabar untuk bertemu pasukan aliran dalam kehidupan sebenar suatu hari nanti dan kami juga mempunyai barbeku yang dijadualkan dalam peringkat perancangan.

 

Bilangan besar baru-baru ini di acara langsung WPT di Seminole Hard Rock dan Venetian membuktikan apa yang kita ketahui selama ini bahawa terdapat permintaan terpendam yang besar untuk aspek sosial poker langsung kembali. Sudah tentu, ia tidak betul-betul sama dengan topeng dan kaca plexiglass tetapi ia juga menunjukkan bahawa orang ramai sudah bersedia untuk kembali ke kehidupan yang dirasai.